hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MSI'dan yeni ince ve hafif notebook

    MSIdan yeni ince ve hafif notebook
    expand

    MSI, ince ve hafif notebook serisinin yeni ürün X600’ü kullanıcısının beğenisine sundu.

    Dizüstü bilgisayarlarımız artık günümüz yaşam modelinin vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. Evde, ofiste, seyahatte, her yerde yanımızda taşıdığımız dizüstü bilgisayarlarda artık aranan en önemli özelliklerden biri hafiflik.

    MSI, X-Slim serisinin yeni üyesi olan X600 ile inceliği ve geniş ekranı bir arada sunuyor. Ü

    MSI Türkiye Pazarlama Müdürü Gökalp Harman X600 ile ilgili, “ MSI olarak  tüketici taleplerine  cevap vermek istiyoruz.  X-Slim ailesinin  yeni üyesi X600 ile  ince konseptinden ödün vermeden yüksek performans ve büyük ekran ihtiyacına  çözüm sunacağız” dedi.

    MSI, X-Slim serisinin ilk ürünleri olan X320 ve X340 sonrasında tüketicisinin beğenisine sunduğu X600 ile farklı sistem özellikleri ve büyük ekran boyutu taleplerini karşılıyor. Ürün, 15.6” ekran boyutu, 2.1 Kg ağırlığı ve Intel ULV SU3500/SU9600 çift çekirdekli işlemicisi ile dikkat çekiyor.

    ATi Mobility Radeon HD 4330 ekran kartına sahip olan X600’ün diğer teknik özellikleri arasında 4GB bellek, 320/500 sabit disk bulunuyor. Ürünün diğer teknik özellikleri arasında 6 hücreli pil, WiFi, ethernet, 1.3 kamera ve 4 hoparlör yer alıyor. X600, işletim sistemi olarak Windows Vista Home Premium’u kullanıcısına sunuyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow